SeiklusFest 26.-28.09.20

26.-28.09.2020 toimub Ida-Virumaal Eesti esimene kolm päeva kestev festival aktiivsetele inimestele – SeiklusFest. Ürituse missioon on tutvustada Ida-Virumaad kui rohkete aktiivsete tegevustega “Seiklusmaad”. Seigelda saab Eesti Kaevandusmuuseumis, Aidu karjäärialadel ja Kiviõli Seikluskeskuses. SeiklusFestil leiad palju ägedaid seiklusi nii maa alt, mäe otsast, vee pealt, puude latvadest, metsadest, rabadest, tehismaastikelt ja isegi asulatest. Seiklusi jätkub nii suurtele kui väikestele, nii seiklusharrastajatele kui ka esimest korda uudistajatele. Festivalile on oodatud üksikkülastajad, pered, sõpruskonnad ja kollektiivid.

SeiklusFesti päevajuht on Väino Laisaar, kes on suur seikleja, automatkaja ning matkasarju tootev reisioperaator, kes oma igapäevaleiba teenib erinevatele väljaannetele saateid, videoid ja artikleid tootes ning autoajakirjaniku-laadset tööd tehes.  Ja et käed jõuetult rippu ei vaju, siis juhib üritusi ja mänge ning  seikleb reisijuhi ametis, mis mind ta enda lahkel soovil mööda maailma ringi loobib – kord matku filmilindile jäädvustades ja maailma erinevates paikades kolades, kord uusi autosid testides ja üritusi ning seiklusi kajastades. “Ma olen seigelnud terve elu… nüüd seiklen lihtsalt suuremates mastaapides ja lasen eluvoolul ennast suure saatusesse uskujana läbi elu kanda.  Kogun vaikselt ette jäävaid riike ja naudin mõnusat, huvitavat ja rahulikku elu.”
Tutvu Väino tegemistega siin: www.laisaar.com

Kõik festivali müügil olevad seiklused on välja toodud siin:

https://fienta.com/et/o/seiklusfest?fbclid=IwAR1SgFxzS0T4Sy-6QFpz2uAB1RSfIX6zyGzBODcbZBPePqVOeWyzFldDHJw 

Lisainfo: www.seiklusfest.ee

SeiklusFest 2020 | MATKaBLOGI - matkajutud matkajalt matkajale