Lõunasöök kontserdiga isadepäeva puhul

Isadepäev läheneb kindla sammuga Saka mõisa territooriumile. Selle toreda sündmuse puhul korraldame Saka mõisa Ballisaalis lõunasööki koos väikse kontserdiga, kus esineb ansambel “Heebie-Jeebies”, kuhu kuuluvad Kaarin Aamer ja Anna Drozdova. Kaarin Aamer on kandle- ja harfimängija, õpetab Kiviõli Kunstide Koolis ning on kandleansambel “Kõuekeelte” juhendaja. Anna Drozdova on Kiviõli Kunstide Kooli laulu- ja klaveriõpetaja, kellele meeldib katsetada ning avastada erinevaid muusikastiile.
 
Üritus toimub 8. novembril algusega kell 14.00. Ansambli esinemine kestab umbes 45 minutit. Tähistage isadepäeva maitsva lõunasöögiga – teil on suurepärane võimalus proovida meie uut a la carte menüüd ja samal ajal nautida elavat muusikat. 🙂 Toite ei ole vaja ette tellida – kõik valikud saab teha kohapeal. Küll aga saab varakult tutvuda meie uue menüüga siin: https://www.saka.ee/restoran/a-la-carte-menueue/
 
Soovitame soojalt broneerida laud ette. Selleks palume võtta meiega ühendust, helistades numbrile +372 33 64 900 või kirjutades e-meilile saka@saka.ee
saka mõis logo